topbanner

LA7OR i "prøvedrift" på Rommen før flytting til Brannfjell

LA9YKA Øyvind i Drift og Anleggsavdelingen melder: Jeg har satt LA7OR i «prøvedrift» på Rommen fra Sambandsrommet med antenne på taket. Jeg har satt på litt «tx heng» slik at man enklere får bekreftelse på at man når inn på repeateren. LA7OR kan testes på frekvensene TX=434.775 og RX=432.775 MHz - FMNarrow - subtone system DCS 023.

Digital drop-in onsdag 24. februar kl. 19.30

Oslogruppen ønsker velkommen til digital drop-in med virtuelle vafler onsdag 24. februar kl. 19.30. Vi benytter Zoom, som er et verktøy for videomøter. Trykk HER for å melde deg på!

Du vil motta en epost med møtebekreftelse og link til møtet. Zoom fungerer på alle plattformer og operativsystemer. Du må også installere møteklienten for å kunne delta, den kan lastes ned her

Velkommen!

NRRL Telefonitest 21-22 november 2020

Det er tid for vinterens første NRRL HF contest, nemlig tre perioder med NRRL TELEFONITEST lørdag og søndag 21-22 november.  

NRRL Telefonitest er en uhøytidlig test på norsk hvor man skal oppnå flest mulig kontakter med flest mulig stasjoner og flest mulig "bildistrikter" i Norge. Testen går over tre tidsperioder og i hver periode skal man altså jakte QSO's og bildistrikter.

Les mer …

Nytt duplexfilter montert på LA5OR repeater

«Drift og Anleggsavdelingen» i Oslogruppen er meget aktive for tiden, gruppen har ervervet nye antenneplasseringer på Tryvann og Brannfjell som snart skal i drift, det er planlagt flytting av repeatere og LA9YKA Øyvind melder: Gruppens nyinnkjøpte IK Telecom DPRE4-6-2m duplexfilter ble lørdag 7.november montert på repeateren LA5OR som erstatning for Telewave TPRD 1554. Dette har forhåpentligvis bedret noe på følsomhet, men gruppens Diamond X5000 montert på endevegg av den gamle stasjonsbygningen er ikke optimal, vi håper at nye qth’r vil bedre dette vesentlig!

Les mer …

Flere artikler …