topbanner

Informasjon

NRRL Telefonitest 21-22 november 2020

Det er tid for vinterens første NRRL HF contest, nemlig tre perioder med NRRL TELEFONITEST lørdag og søndag 21-22 november.  

NRRL Telefonitest er en uhøytidlig test på norsk hvor man skal oppnå flest mulig kontakter med flest mulig stasjoner og flest mulig "bildistrikter" i Norge. Testen går over tre tidsperioder og i hver periode skal man altså jakte QSO's og bildistrikter.

Les mer …

Grasrotandelen

Støtt Oslogruppen med 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping! Din støtte fører ikke til ekstra kostnader for deg og går ikke utover dine vinnersjanser.

Hva er grasrotandelen?
Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7% av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14% av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?
Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en kommisjonær, logge deg inn på nettsiden ved å trykke her og sette Oslogruppen som din grasrotmottaker eller send SMS til 60000 med teksten GRASROTANDELEN 995436256 (tjenesten er gratis).

Vi er veldig takknemlig dersom du vil gi din støtte til Oslogruppen av NRRL. Bruk enten vårt navn eller organisasjonsnummer: 995 436 256.
Du kan gi 7% av innsatsen din til frivillig aktivitet i ditt nærmiljø gjennom Grasrotandelen.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no

Under kan du også følge med på hvor mye penger Grasrotandelen gir oss. Vi takker for din støtte! Ditt bidrag betyr mye for Oslogruppen av NRRL.

QST-LA for Sør-Norge på SSB hver søndag i sommer

NRRL melder at QST-LA for Sør-Norge på SSB vil bli sendt hver søndag i sommer (uke 26 - t.o.m. uke 32). QST-LA er Norsk Radio Relæ Ligas ukentlige nyhetsending til norske radioamatører.

QST-LA sendes på den vanlige frekvensen: 3725 kHz LSB (+/- QRM). Tidspunkt blir som vanlig kl. 10.00 norsk tid.

Les mer …