topbanner

Møter 2020

Inntrykk fra sommeravslutningen 2020 med bildegalleri

Datoen var fastsatt til 17. juni 2020. Styret hadde bestilt flott grillvær og dårlig radiovær, som bidro til at mer enn 30 medlemmer møtte opp. Seansen fant sted utendørs på Rommen og temperaturskalaen krøp opp mot 30 grader denne kvelden.

Bill LA8FTA stod for innkjøpene og menyen var som følger:

Les mer …

Velkommen til drop-in på Rommen onsdag 3. juni

Oslogruppen ønsker velkommen tilbake til Rommen og drop-in onsdag 3. juni fra kl. 18.30. Som vanlig serveres kaffe og kaker. Det blir obligatorisk håndvask med Antibac ved ankomst og alle må holde én meter avstand til hverandre inne i gruppelokalet. Alle som møter blir registrert. Er du syk skal du IKKE møte, men holde deg hjemme til du er frisk.

Fra og med 7. mai ble det åpnet for arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer, med ansvarlig arrangør, forutsatt at de nye smittevernreglene på én meter avstand mellom mennesker overholdes.

Onsdags-drop-in på lufta onsdag 10. juni kl. 19.30

Vi fortsetter suksessen med drop-in på lufta - førstkommende onsdag på 2m-båndet. Vi starter som før via Tryvannsrepeateren LA5OR klokken 19.30 (145.600 MHz med subtone 110.9), og blir enige om en simplex-frekvens vi kjører testen på. Alle radioamatører - uansett gruppetilhørighet, er velkomne til å delta og få testet sine antenner og sitt utstyr. 

Sommeravslutning onsdag 17. juni 2020 fra kl. 18.30

Sommeren står for døren og styret i Oslogruppen inviterer som vanlig til tradisjonell sommeravslutning med utegrilling på Rommen. Vi satser på godt vær og god stemning og byr på pølser og hamburgere, samt jordbær til dessert. Og nye QSL-kort i hyllene, melder QSL-manager LA7SI Per!

Ta med bord/stol og gjerne også radio/antenner. Vi ber om at gjeldende smittevernregler overholdes. Velkommen onsdag 17. juni fra kl. 18.30!