topbanner

Møter 2019

Sommeravslutning i Oslogruppen onsdag 19. juni 2019 fra kl. 18:00

Velkommen til tradisjonell sommeravslutning denne onsdagskvelden fra kl. 18!

Været har vært varierende i det siste og YR melder nå om regn fra kl. 18 så da inviterer styret til hyggelig pølsefest innendørs i gruppelokalet på Rommen. Det blir servert pølser med tilbehør og drikke, og vi runder av kvelden med en smak av sommer! QSL-manager LA7SI Per melder at onsdag også blir siste gang før sommeren med nye QSL-kort i hyllene.

Velkommen!

Foredrag om 3D printing ved LA4ZCA Torbjørn - onsdag 5. juni kl. 19.30

Onsdag 5. juni kl. 19.30 inviterer Oslogruppen til et spennende foredrag om 3D printing for radioamatører. LA4ZCA Torbjørn Skauli har designet og 3D-printet flere radiorelaterte ting og han vil fortelle om hvordan man kommer i gang med 3D printing og vise praktisk bruk av 3D printing for radioamatør-prosjekter. 

Les mer …

Oslogruppens felles SOTA aktivering: Stem på din SOTA topp!

Onsdag 8. mai hadde vi infomøte i forbindelse med at Oslogruppen planlegger en felles SOTA aktivering i vår. LB8CG Mikhail orienterte om SOTA og rundt 9 personer meldte sin interesse for deltakelse. Flere ønsket å arrangere aktivering i sommer for å nyte sola på toppen. Nå nærmer juni seg og vi må velge topp og aktiveringsdato. Flere ønsket å aktivere en topp med utsikt. 

Les mer …

Referat fra medlemsmøte i Oslogruppen onsdag 22. mai 2019 - DMR kodeplugg v/ LA7EU Svein Erik

Møtet ble åpnet av Jan LA3PK som presenterte gruppens nye termokrus. Kruset gis til foredragsholdere og selges til medlemmer for kr. 120,- pr. stk. Mer info legges ut på Oslogruppens hjemmeside.

Kveldens foredragsholder var LA7EU Svein Erik fra Follogruppen. 
I Follo testet de først ut DMR i 2015, men valgte da å satse på Fusion ettersom terminalene (apparatene) var for dyre.

Les mer …