topbanner

Møter 2023

Medlemsmøte: Foredrag om Field Day 2023

Oslogruppen inviterer til medlemsmøte onsdag 20. september klokken 19:30, hvor LB6AJ Eskil og LB6EJ Thor vil fortelle mer om hvordan årets Field Day-arrangement i ord og bilder. Dørene åpner 18:30 og foredraget starter 19:30. Du kan også se foredraget via Zoom

Oslogruppens Field Day-arrangement ble avholdt ved Trollvannstua i Grefsenåsen fra 1. til 3. september. Gjennom en helt fantastisk helg, var det 10 operatører som deltok. I tillegg var mange andre innom, både for hjelpe til med rigging, videodokumentasjon, radiokjøring og hyggelig radioprat.

Les mer …

Resultat fra RPO-løp under Field Day 2023

Under Oslogruppens Field Day-arrangement ved Trollvannstua i Grefsenåsen helga 1. til 3. september 2023, ble det arrangert et radiopeileorienteringsløp (RPO).

Det var LA5OM Steinar som sto for arrangeringen av dette løpet. Søndag ettermiddag startet med en introduksjon til alle Field Day-deltakerne, hvor LA5OM fortalte om radiopeileorientering, peileteknikk og hvordan man deltar i RPO-løpet.

Les mer …

Velkommen til Field Day 2023 ved Trollvann

Årets store utendørsarrangement Field Day finner sted 2. og 3. september 2023! Årets QTH for Oslogruppen blir ved Trollvann i Grefsenåsen.

Formålet med Nasjonal Field Day er å fremme rekruttering av nye radioamatører og medlemmer av NRRL, og styrke samarbeidet mellom norske radioamatører, og å gi norske radioamatører trening i å operere portable stasjoner, uavhengig av nettspenning fra det offentlige el-nett og permanente antenner.

Les mer …

Oslogruppen av NRRL inviterer til JUBILEUMSFEST!

Lørdag 9. september 2023 feirer Oslogruppen av NRRL sitt 100 års jubileum med festmiddag på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika. Det er virkelig en begivenhet å feire når en nisjeforening som vår kan trekke sine røtter 100 år tilbake i tid. På Clarion Hotel Oslo får alle, også de som år etter år har stått på for at vi andre skal trives, en festkveld i hyggelige omgivelser med gode amatørvenner med YL's, XYL's og OM's.

Les mer …

  • 1
  • 2