topbanner

Nytt fra styret 2018

9 nye radioamatører i Oslogruppen - vi gratulerer!

Torsdag 6. desember 2018 ble det avholdt lisensprøve for elevene på Oslogruppens lisenskurs høsten 2018.

6 kandidater besto prøven i tillegg til 3 kandidater som har gått opp til eksamen tidligere og bestått. Oslogruppen gratulerer og ønsker dem hjertelig velkommen til spennende aktiviteter i gruppen og på lufta!

Les mer …

Avvikling av materiell fra dødsbo

Kasserer LA3PK Jan Helge melder: Oslogruppen av NRRL har mottatt en del radiomateriell fra et dødsbo. Stor takk til enken som donerer utstyret vederlagsfritt til oss.

Radioutstyret vil bli solgt i forbindelse med drop-in møtene onsdag 24.10 og onsdag 7.11. Oslogruppens medlemmer innrømmes 20% rabatt. Enhetene selges etter "først til mølla" prinsippet. 

Les mer …

NRRL Telefonitest 2018 - 17. og 18. november

Bli med på NRRL Telefonitest!

Testen avholdes lørdag 17. november og søndag 18. november.

NRRL Telefonitest er en avslappet contest hvor man skal oppnå flest mulig kontakter med flest mulig stasjoner og flest mulig "bildistrikter" i Norge. Testen går over tre tidsperioder og i hver periode skal man altså samle QSO's og bildistrikter.

Les mer …

Oslogruppen deltar i SAC-testen 2018 - planleggingsmøte onsdag 3. oktober

Styret i Oslogruppen har vedtatt at vi kommer til å delta i årets utgave av SAC-testen SSB helgen 13-14. oktober, se www.sactest.net

Denne testen er veldig spesiell da alle utenlandske radioamatører er på jakt etter skandinaviske stasjoner - dvs at det er garantert at det bøtter inn med kontakter og med et bra radio-oppsett kommer vi til å være ganske opptatte de 24 timene vi er operative.

Les mer …

  • 1
  • 2