topbanner

Nytt fra styret 2021

Julehilsen fra styret i Oslogruppen

Siste 2021-aktivitet i Oslogruppen ble gjennomført onsdag 1/12, da styret inviterte til vår tradisjonelle juleavslutning. I overkant av 20 deltagere tok del i koldtbordet som også i år var mesterlig laget i stand av LA8FTA Bill. Hans bidrag på kjøkkenet la grunnlaget for at dette ble en skikkelig hyggelig kveld, og vi sender en stor takk til Bill.

Det var veldig god stemning denne kvelden! Mange medlemmer som har kommet til i løpet av det siste 1½ årene, har hatt få anledninger til å treffe andre medlemmer, men flere av dem møtte denne kvelden og fikk ta del i den gode stemningen i Oslogruppen – sammen med veteranene.

Les mer …

14 nye lisensierte radioamatører via Oslogruppens lisenskurs - vi gratulerer!

Tirsdag 30. november ble det avholdt lisensprøve på Rommen for elevene på Oslogruppens lisenskurs høsten 2021 via Zoom og i klasserom. Av 16 kandidater som gikk opp til eksamen ble disse 10 tildelt radioamatørlisens med følgende kallesignal:

LB3JJ Jo Are Rosland
LB3KJ Petter Paus
LB3LJ Ståle Willy Stenhaug
LB3MJ Lars Sten Stenersen
LB3NJ Jon Årstein
LB3OJ Sebastian Dehne
LB3PJ Terje Hansen
LB3QJ Lars Jørgen Granheim
LB3RJ Tom Andreas Øvergård Aamo
LB3SJ Ole Johnny Borgersen

Les mer …

Oslogruppens juleavslutning 2021

Styret i Oslogruppen ønsker gamle og - ikke minst, nye medlemmer - hjertelig velkommen til vår tradisjonelle juleavslutning på Rommen - onsdag 1. desember fra klokken 19.00. Det blir spekemat og riskrem, kaffe og kaker - i hyggelige omgivelser med hyggelige radiovenner.

Her kan du skryte av alt du har fått til på lufta i året som har gått, og høre hva andre har syslet med!
QSL-manager LA7SI Per melder at nye kort legges i hyllene!

Les mer …

  • 1
  • 2